Памер шрыфта Aa Aa Aa
Колеры сайта Колер Колер
ru by en
Напісаць ліст Пошук па сайце Карта сайта

Мазырскае малако - у Кітай.

азырскае малако - у Кітай. Кітайская дэлегацыя наведала малаказавод і зацікавілася прадукцыяй прадпрыемства

Прадукцыя Мазырскага малаказавода стала двойчы пераможцам на міжнародным конкурсе дэгустацыі "лепшы густ", які праходзіў у рамках выставы "Подэкспо-2016" у Маскве. Першае месца заняло малако пітное пастэрызаванае "Мазырскае" з масавай доляй тлушчу 3,6%. Годнае трэцяе месца журы конкурсу прысвоіла кефіру "Мазырскі" з масавай доляй тлушчу 3,6%.

А ўчора "Мазырскія малочныя прадукты" наведала кітайская дэлегацыя. Падчас сустрэчы прайшлі перамовы па пастаўках у Кітай сухога і стэрылізаванага малака. Акрамя таго госці зацікавіліся побач іншай прадукцыі, выпускаемай на прадпрыемстве.

Каб зразумець, якая малочная прадукцыя Мазырскага прадпрыемства, яе трэба паспрабаваць. Гэта самы верны спосаб пераканацца ў выдатных смакавых якасцях і натуральнасці прадукту. Гасцям з Кітая спадабалася абсалютна ўсё.

Сёння ўжо амаль са стоадсоткавай упэўненасцю можна сказаць, што на рынак Кітая будзе пастаўляцца сухое і стэрылізаванае малако. Зацікавіліся кітайскія партнёры і тварагом (яго плануецца замарожваць), алеем сметанковым і дзіцячым харчаваннем.

Кітайскаму боку цікавыя малочныя прадукты з вялікім тэрмінам прыдатнасці. Зразумела, што транспарціроўка малочнай прадукцыі з Беларусі зойме шмат часу. Толькі да кітайскай мяжы дарога ехаць не менш за 10 дзён.

Пашырыць кола партнёраў «Мазырскіх малочных прадуктаў» дазволіла мадэрнізацыя. На прадпрыемстве сёлета запрацаваў новы цэх па вытворчасці сухога малака. Прадукцыя ўжо пастаўляецца ў Расію. У месяц цэх можа вырабляць да 300 тон сухога малака, большую частку якога плануецца пастаўляць на экспарт. Акрамя таго, каб пашырыць рынак збыту на прадпрыемстве збіраюцца распрацаваць тэхналогію па вітамінізаванні гэтага віду прадукцыі, паколькі той жа кітайскай баку цікавая малачка, якую могуць ужываць дзеці самага ранняга ўзросту.

Малако якой тлустасці вы аддаеце перавагу?

З якім густам вы аддаеце перавагу дэсерты тварожныя " на ўра!»?