Памер шрыфта Aa Aa Aa
Колеры сайта Колер Колер
ru by en
Напісаць ліст Пошук па сайце Карта сайта

Партнёрам

partnershipДзяржаўнае прадпрыемства "Мазырскія малочныя прадукты" - гэта сучаснае прадпрыемства адпаведнае сучасным стандартам. Дзяржаўнае прадпрыемства "Мазырскія малочныя прадукты" выпускае пад уласнымі брэндамі шырокую лінейку прадукцыі, якая адказвае ўсім рынкавым патрабаванням.

Стварэнне цікавых брэндаў, аператыўная рэакцыя на змены, якія адбываюцца ў галіны, строгае адпаведнасць прадукцыі ўсім прынятым стандартам, а таксама добрая дзелавая рэпутацыя – усё гэта гарантуе доўгатэрміновае ўзаемавыгаднае супрацоўніцтва з нашым прадпрыемствам.

 

Сакрэт нашага поспеху-вельмі просты. Мы робім сваю працу на "выдатна" і кожную раніцу, кожны дзень, кожны вечар і кожную ноч думаем пра нашых пакупніках.

 

Інвестыцыйныя праекты

Участак вытворчасці сухога малака

Рэканструкцыя аміячна-халадзільнай устаноўкі

Мадэрнізацыя асноўнага вытворчасці (тварожны ўчастак)

Рассыпісты крупнозерністой тварог, выпрацаваны на аўтаматызаванай струменевай лініі

Пілотная аўтаматызаваная струменевай лінія па вытворчасці рассыпістага крупнозерністой тварагу забяспечвае выраб тварагу эліт-класа з доўгім тэрмінам захоўвання.

 

Буйное збожжа тварагу, атрыманае пры адварвання згустку ў коагуляторах, пры дапамозе мембраннага помпы ў зберагалым рэжыме падаецца ў халадзільную шафу на ячэістыя палімерныя транспортеры, на якіх аддзяляецца рэшту сыроваткі. Канструкцыя шафы астуджэння забяспечвае беражлівыя перасыпанне тварагу (без траўміравання тварожнай збожжа) для поўнага абязводжвання ў верхнім сектары шафы і астуджэнні да тэмпературы 6-8°С на працягу гадзіны пры перасыпанні збожжа на ніжніх канвеерах. Астуджэнне забяспечваецца асептычным кандыцыянерам з НЕРА-фільтрам вычышчаным, апрамененым ўльтрафіялетам, паветрам-пры тэмпературы 0-2°С. у кандыцыянеры таксама задаецца пэўная вільготнасць паветра, што .забяспечвае вонкавую абсушку тварожнай збожжа да патрабаванай вільготнасці.

 

Інавацыяй працэсу з'яўляецца астуджэнне тварагу без разбурэння тварожнай збожжа і адсутнасці свабоднай вынікаючай вільгаці ў прадукце, што не дае магчымасці развівацца старонняй мікрафлоры (дрожджы і цвілі) і акісляцца прадукту. У выніку - тварог валодае высокімі арганалептычных паказчыкамі-чысты кісламалочны густ і сакавітая пяшчотная кансістэнцыя пры раздушвання на мове, без адчувальных часціц малочнага бялку.

 

Далей гатовае тварожнае астуджанае збожжа па закрытым транспарцёр, (забяспечанаму падачай вычышчанага паветра пад залішнім ціскам і абсталяванаму CIP-мыйкай) падаецца на асептычныя мультиголовочные дазатары на фасовачныя аўтаматы. Дадзеныя дазатары вырабляюцца ў Японіі і Чэхіі, і ажыццяўляюць дазоўку тварожнай збожжа без раздушвання з дакладнасцю да ±9г, ±12г, што адпавядае патрабаванням СТБ 8019.

 

Ўпакоўка рассыпістага тварагу будзе вырабляцца на аўтаматах:

гарызантальным термоформовочном ў латкі ў асяроддзі інэртнага газу пад термозапайку па 250-400 г з кантролем вагі пасля запайкі і разбраковкой па вазе, што дасць магчымасць маркіраваць прадукт знакам, які сведчыць адпаведнасць колькасці фасаваных тавараў устаноўленым патрабаванням);

вертыкальным у пакеты ВОРР (биаксиально арыентаванай поліпрапіленавай плёнкі) з плоскім дном ў асяроддзі інэртнага газу па 250 - 400 г;

у гофрокороба з палімерным укладышам пад запайку па 15 кг.

Інэртны газ не дае развівацца ў прадукце пры працяглым захоўванні старонняй мікрафлоры (дрожджы ня >50 і цвілі ня >50) запавольвае працэс акіслення тлушчаў, што гарантуе высокую якасць прадукцыі.

 

Параўнальная табліца ацэнкі паказчыкаў бяспекі тварагу класічнага і тварагу рассыпістага на КВУП " Мазырскія малочныя прадукты»

Паказчык бяспекі тварог класічны тварог рассыпісты

Бактэрыі групы кішачных палачак (колиформы) не дапускаюцца ў грамах прадукту 0,001 0,1

Патагенныя мікраарганізмы, у тым ліку сальманелы, не дапускаюцца ў грамах прадукту 25 25

Staphylococcus aureus, (стафілакок) не дапускаюцца ў г прадукту 0,1 0,1

Дрожджы, сёе/ грам, не больш 50 50

Цвілі, сёе/ грам не больш 50 50

Цэзій 137 Бк / кг 50 50

Стронцый 90 Бк/кг 3,7 3,7

Тэрмін прыдатнасці 5 сутак да 30 сутак

Ўпаковачная абсталяванне дазволіць расфасаваць тварог у асептычных умовах і напоўніць тару азотам, што дазволіць захаваць арганалептычныя паказчыкі на ўзроўні свежавыпрацаванага тварагу.

Малако якой тлустасці вы аддаеце перавагу?

З якім густам вы аддаеце перавагу дэсерты тварожныя " на ўра!»?